miercuri, 6 iulie 2016

Optiuni de Cazare in Regim Hotelier in Bacau

Cu o populatie putin sub 150.000 de locuitori, Bacaul atrage anual cateva mii de turisti din toate colturile tarii, fiind un oras primitor, care se remarca prin frumusetea imprejurimilor. In ciuda faptului ca numarul de muzee nu este unul ridicat, turistii pot vizita Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Ceramica, Casa Memoriala George Bacovia sau Complexul Iulian Antonescu. In plus, atractiile sunt completate de cateva biserici si catedrale impunatoare, precum Catedrala Inaltarea Domnului, Catedrala Sf. Petru si Pavel, Biserica Sf. Ilie sau Catedrala Sf. Nicolae.

Unde ne cazam in Bacau?

Intrucat nu sunt disponibile foarte multe hoteluri sau pensiuni, problema cazarii se pune in cazul tuturor celor care isi doresc sa viziteze Bacaul pret de cateva zile. Exista cateva hoteluri in inima orasului, insa preturile sunt destul de ridicate, motiv pentru care oaspetii nu se inghesuie, in timp ce pensiunile din imprejurimi impun necesitatea unui autoturism pentru asigurarea transportului.

Regim hotelier Bacau

Insa multe dintre aceste probleme par ca si-au gasit rezolvarea prin inchirierea unui apartament sau a unei garsoniere in regim hotelier. Sistemul este foarte popular in marile orase ale tarii, unde oaspetii au parte de numeroase avantaje, astfel ca a fost introdus si in Bacau. Pe langa faptul ca preturile ajung sa fie cu pana la 50% mai mici decat la hotel, aceste apartamente sunt foarte spatioase si ofera diferite grade de confort, pentru a multumi toate categoriile de oaspeti.

Bucataria proprie este ideala pentru oricine, masina de spalat permite ca hainele sa fie spalate, astfel ca se poate transporta un bagaj mai mic, in timp ce lipsa receptiei si a staff-ului hotelier asigura turistilor mai multa intimitate si relaxare. De asemenea, in foarte multe cazuri este asigurat un loc de parcare, aer conditionat si conexiune la internet, iar oaspetii pot trai pret de cateva zile alaturi de locuitorii orasului.