duminică, 4 aprilie 2021

Gaseste echipamente pentru ambulanta de inalta calitate

 Consideram ca siguranta si confortul tuturor cadrelor medicale este in mainile noastre si in acest sens, la Limarom Medical ne dorim sa oferim optiuni de uniforme si echipamente medicale care sa indeplineasca cerintele tuturor acestora, de la medici, la asistente sau chiar lucratori pe ambulanta. Esential pentru fiecare dintre ei este ca acestea sa indeplineasca functiile de protectie pentru care au fost confectionate, fara a ingreuna insa activitatea acestora. De aceea utilizam cele mai calitative si fluide materiale care sa le ofere totodata si libertate de miscare, in asa fel incat echipamentul sa le devina un aliat in vederea indeplinirii misiunii lor si nu un factor care sa devina un impediment in implicarea deplina a acestora. Articole prea stramte, prea largi, prea rigide sau prea grele pot incetini viteza de interventie. De aceea ne dorim sa punem la dispozitie o gama foarte variata de produse, in asa fel incat, in functie de natura muncii pe care o presteaza, fiecare lucrator medical sa aiba posibilitatea de a-si alege articolele, atat in ceea ce priveste caracteristicile practice, cat si cele estetice ale produsului final.

Calitate sporita pe toate planurile

Dincolo de grija desavarsita pe care o avem pentru cei ce isi petrec mai mult de jumatate de zi in spitale, nu ii neglijam nici pe cei care isi traiesc viata contracronometru, fiind mereu in ambulanta in asteptarea unui semnal care sa anunte o noua interventie. La Limarom Medical ne dorim sa le facilitam munca, oferindu-le echipamente ambulanta precum: costume pentru echipaj, bluze, veste si geci, care sa le permita sa se miste lejer fara sa le impiedice viteza de actiune. In plus, echipamentele sunt confectionate din materiale care asigura rezistenta indelungata si totodata in asa fel incat sa le asigure intreg confortul de care au nevoie si din punct de vedere termic. Avem variante atat pentru sezonul cald, cat si pentru cel rece, aspect esential pentru cei ce isi desfasoara majoritatea activitatii in mediul exterior.

Vestele si gecile echipamentelor vin in doua variante de culori, portocaliu si bleumarin, sunt vatuite si realizate din materiale termoizolante precum fas peliculizat sau tercot si sunt prevazute cu buzunare multifunctionale, gluga si captuseala detasabila, benzi reflectorizante si fermoare multiple, toate indispensabile in vederea desfasurarii unei activitati optime. Sunt de asemenea extrem de rezistente, dar si personalizabile prin broderii concepute de fiecare client in parte dupa propriile preferinte.

Cele mai mici preturi

Dupa calitate, pretul este cel mai important factor ce ne detaseaza considerabil de concurenta. Acest lucru este posibil datorita faptului ca produsele sunt comercializate la preturi de producator, fara adaosuri comerciale suplimentare. Fiecare comanda, indiferent de amploarea ei, se calculeaza individual in functie numarul de bucati si de complexitatea modelelor, beneficiind de cele mai inalte standarde de promptitudine si profesionalism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu