duminică, 13 februarie 2022

Cum arată un sejur în Skiathos?

Skiathos are o multitudine de plaje minunate și un adevărat amestec de golfuri liniștite pe care le puteți vizita pentru a vă putea bucura de o oază de liniște și de frumusețe aici. Alegeți chiar azi un sejur în Skiathos și prinde ofertele pe care le avem la Fabrica de Vacanțe.

De ce ar trebui să fac un sejur în Skiathos?

Cunoscută pentru plajele sale uimitoare, atmosfera naturală, aura cosmopolită și pentru nopțile pline de viață din Skiathos, această insulă idilică din Marea Egee bifează toate criteriile necesare pentru a se înscrie la cel mai frumos loc de vizitat măcar o dată în viață. Petrecerile de noapte de aici sunt un alt motiv pentru care un sejur în Skiathos trebuie să se regăsească pe lista ta de priorități în 2022!

Cum este un sejur în Skiathos, Grecia?

Orașul Skiathos este minunat, tipic grecesc și pitoresc, cu străzi înguste, magazine și suficiente taverne pentru a încerca o experientă diferită în fiecare seară. Există excursii minunate cu barca din port și nopți grecești pentru a vă distra toată vacanța pe care o veți petrece aici.

Skiathos sau Skopelos?

Skiathos este cea mai vizitată dintre insule datorită aeroportului său internațional, iar faima sa constă în principal în plajele sale cu nisip. De cealaltă parte, Skopelos este mai mare, dar mai puțin vizitat decât Skiathos. Peisajul său format din relief accidentat oferă priveliști care pot fi imortalizate cu un aparat de fotografiat. În mod cert, va rămâne o amintire plăcută.

Pentru toți cei care sunteți interesați de un sejur în Skiathos, trebuie să știți că viața de noapte de aici este departe de a fi plictisitoare, deoarece insula este plină de orașe stațiuni pline de viață, care oferă taverne deschise până târziu, baruri pe plajă și cluburi de noapte care rămân deschise până târziu. Mai mult decât atât, Skiathos oferă și câteva cartiere vibrante de cluburi, unde poți să dansezi toată noaptea și chiar să îți faci prieteni noi.

Insula Skiathos are unele dintre cele mai impresionante plaje din insulele grecești. Acoperite cu păduri de pini, plajele din Skiathos, Grecia au nisip moale și ape cristaline. În afară de plaje, există și multe locuri pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Fiind cel mai dezvoltat oraș din acea zonă, Skiathos are de departe cele mai bune restaurante din grupul de insule Sporade și este o bucurie să luați masa în Skiathos. Există mai multe taverne tradiționale decât puteți crede, precum și restaurante mai moderne care servesc preparate din bucătăria tradițională grecească actuală.

Un astfel de exemplu este și restaurantul Moara de Vânt, un local servește mâncăruri moderne într-o structură restaurată, ce datează din secolul al XIX-lea, care se află deasupra orașului Skiathos, oferind cele mai frumoase vederi din Sporade peste golf.

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu