luni, 3 octombrie 2016

Folie de Imitatie Sablare tot mai folosita in birouri

Tot mai multe firme cauta modalitati prin care sa eficientizeze spatiul in care lucreaza, iar angajatii sa se bucure in acelasi timp de cele mai bune conditii, alaturi de intimitate. Insa pentru a delimita foarte bine locurile mai importante, precum o sala de conferinte sau biroul directorului, de regula, se creeaza o camera micuta din sticla cu PVC, care ofera conditii ideale. In schimb, pentru ca sticla transparenta sa nu reprezinte o problema, multi aleg folie imitatie sablare, intrucat acest efect este unul potrivit.

Calitate 

Costurile pentru o asemenea procedura sunt foarte accesibile, clientii facand economii simtitoare
atunci cand aleg folia. Acest autocolant este unul de calitate, care se ridica la nivelul asteptarilor clientilor, oferind atat functionalitate, cat si o lunga durata de viata, fara a se dezlipi pe la colturi dupa cateva luni. Suprafata este personalizabila dupa bunul plac, putand fi create chiar si litere care sa anunte destinatia spatiului, de la birou la bucatarie sau diferite tipuri de sali.

Confort 

Mai mult, folia nu ataca sticla, astfel ca la nevoie se poate indeparta cu usurinta, fara a lasa urme dificil de indepartat. Preturile pentru aceasta sunt foarte atractive, astfel ca nu este de mirare de ce tot mai multi clienti o aleg. De asemenea, si confortul este important, intrucat procedura este foarte usor de pus in practica, iar pentru lipirea autocolantului nu este nevoie de prezenta unui specialist, ci de putina atentie si dexteritate.

Durata de viata

Durata de viata este de minim 7 ani, timp mai mult decat suficient in toate cazurile, deoarece de cele mai multe ori se aduc alte schimbari in tot acest timp. In plus, aceasta folie imitatie sablare este ideala si pentru magazine si vitrine, usi din sticla, oferind un aspect potrivit, fiind foarte rezistenta atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu