vineri, 14 octombrie 2016

La ce ne foloseste un pix spion

Cine s-ar fi gandit ca un simplu pix poate fi cea mai importanta arma a unui spion, cu care are ocazia de a captura imagini si sunet din orice spatiu, printr-o simpla apasare de buton? Iata ca evolutia tehnologica a permis ca astfel de dispozitive sa fie accesibile si la noi in tara, iUni comercializand o multime de gadget-uri pentru spionaj, inclusiv pixuri spion, care se afla la mare cautare. Camera integrata este una de dimensiuni reduse, motiv pentru care este imposibil de sesizat de catre cei din jur, iar calitatea imaginilor este foarte buna.

Functii importante

Fie ca pixurile sunt lasate intr-o incapere din locuinta sau de la locul de munca, fie ca acestea sunt purtate intr-un buzunar al utilizatorilor, acestea pot fi actionate cu usurinta, prin simpla apasare a unui buton. Mai mult, functia de fotografiere este utila in numeroase situatii, iar toate imaginile capturate sunt stocate in memoria pixului, care poate fi suplimentata prin atasarea unui card microSD de pana la 32 GB. Dispozitivele sunt folosite cu usurinta de catre oricine, insa pachetul include si un manual de utilizare pentru a fi mai usor de descoperit toate functiile.

iUni este avantajos

De asemenea, cei care apeleaza la iUni se pot bucura de numeroase avantaje, in primul rand de
preturi accesibile pentru toate buzunarele, indiferent daca este vorba de pixuri spion sau de alte gadgeturi similare. Orice produs achizitionat poate fi returnat in termen de 14 zile, insa exista si posibilitatea ca acestea sa fie testate direct in showroom-ul din sectorul 3 al capitalei, astfel incat orice client sa aiba siguranta ca a facut cea mai inspirata alegere.


Angajatii au experienta necesara pentru a face recomandarile in functie de cerintele fiecarui client, iar lista beneficiilor continua si prin acordarea transportului gratuit la comenzile a caror valoare depasteste 499 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu