luni, 21 noiembrie 2016

Avantajele oferite de montarea rulourilor exterioare

O solutie moderna pentru orice locuinta o reprezinta alegerea unor rulouri exterioare din aluminiu, confectionate in cele mai bune conditii si care asigura o durata de viata multumitoare. In plus, preturile sunt foarte avantajoase la tamplarie-pvc-al.ro, unde clientii au la dispozitie o gama foarte variata de astfel de produse din care sa aleaga.

Caracteristici

Lamelele acestor rulouri sunt de pana la 40 mm si umplute cu spuma poliuretanica pentru mai mult confort. De asemenea, acestea sunt vopsite in camp electrostatic, motiv pentru care culoarea obtinuta rezista foarte bine in timp, dar ofera si solutii pentru toate gusturile, care sa se adapteze in orice spatiu.
Durata de viata este de circa 25 de ani, iar nuantele obisnuite sunt maro, care imita culoarea lemnului sau alb, insa cei care au alte preferinte vor putea beneficia de orice culoare doresc. De asemenea, la cerere se poate adauga si o plasa impotriva insectelor care se ruleaza, pentru un plus de confort pe durata verii.

Avantaje principale

Unul dintre cele mai importante avantaje este ca aceste rulouri exterioare de aluminiu se pot adapta pentru fiecare tip de tamplarie, aducand un aport important in mentinerea unei temperaturi stabile in interior, datorita bunei izolari termice. Mai mult, in acest fel se asigura si mai multa protectie tamplariei care va avea o durata de viata sporita, insa pe aceasta cale se tin la distanta si musafirii nepoftiti care nu mai au pe unde sa intre in locuinte.


Verile vor fi mult mai confortabile, insa rulourile indeplinesc si una dintre cele mai importante functii, aceea de a controla luminozitatea dintr-o incapere, insa este asigurata si intimitatea de care este nevoie in orice spatiu. In plus, odihna va fi mult imbunatatita datorita izolarii fonice care nu permite ca zgomotele venite din exterior sa reprezinta o problema, in timp ce intretinerea nu este una complicata. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu