vineri, 25 noiembrie 2016

Masajul erotic aduce o serie de beneficii asupra sanatatii

Arta masajului erotic a fost practicata de cateva mii de ani, iar de-a lungul timpului tehnicile au fost mult mai imbunatatie, astfel ca cei care trec astazi pragul unor astfel de saloane vor avea parte de cele mai bune conditii. Un asemenea masaj se bazeaza pe experienta intregului corp, concentrandu-se in special pe zonele erogene, astfel ca experienta maseuzelor va face intotdeauna diferenta. La salonul Confidential din Bucuresti au fost angajate cele mai profesioniste fete, capabile sa aduca relaxarea si sa elimine stresul din mintea si organismul fiecarui client, astfel ca pentru o experienta de neuitat, oricine ar trebui sa apeleze la masaj erotic.

Relaxare totala

Stilul de viata tot mai alert si lucratul de la birou atrage probleme de sanatate, iar durerile musculare par ca nu isi mai gasesc leacul, insa o posibila rezolvare este mai aproape decat pare la prima vedere, iar un asemenea masaj este ideal in acest sens pentru relaxarea intregului corp, dar si a mintii.

Imbunatatirea respiratiei

Masajul erotic incorporeaza diferite tehnici de respiratie care si-au dovedit eficienta de-a lungul secolelor, iar cu ajutorul acestora clientii vor putea scapa de stres si intra intr-o stare mult mai placuta de relaxare. In plus, prin folosirea acestor tehnici de respiratie, experienta generala este una mai grozava, iar corpul va raspunde mult mai natural la fiecare atingere.

Vindecarea emotionala

In schimb, masajul erotic nu se concentreaza doar asupra corpului, ci si mintii, astfel ca cei care au fost supusi unor evenimente stresante in ultima perioada sau au avut parte de experiente traumatizante, pot fi cu un pas mai aproape de linistea mentala.

Placerea


Aceasta vine in diferite forme in cazul celor care aleg un masaj erotic, de la relaxarea musculara, la crearea unei stranse legaturi intre minte si corp, precum si prin incarcarea cu energie sau stimularea tuturor zonelor corpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu